Уметност под отворено небо на Skopje Street Music Festival 2018 (ВИДЕО)

Прилог на 1TV.mk  како најава на случувањата во рамки на Skopje Street Music Festival.

Целосната содржина на прилогот може да ја погленете тука.

1TV.mk се медиумски партнер на Skopje Street Music Festival.