South Park the band

„South Park the band” е кавер бенд кој во својот репертоар вбројува обработки на најпознати песни од различни жанрови: рок, поп, фанк. Бендот постои повеќе од 15 години и во својот долг стаж настапувал низ најпознатите клубови во државата. Се состои од пет члена и поради долгогодишната активност на бендот, веќе се препознатливо име со изграден имиџ.