Band Off

„BandOff“  е рок-бенд кој постои две години. На нивниот репертоар се наоѓаат преработки на најголемите рок хитови од историјата на рок музиката како правец. Бендот се состои од пет члена, а како состав се дел од клубскиот живот во Скопје, со веќе препознатлив стил и имиџ.